Rolser Wallaby Tweed kerekes bevásárlótáska , 2 Logic RSG, fekete

47995,00 Ft

Cikkszám: bc6c2152-25a7-8aa1-c6c5-a46a82da6712 Kategóriák: ,


A Wallaby táska kifinomult, mégis egyszerű dizájnja elegáns és stílusos kiegészítővé teszi a Wallaby táskát. A cipzár körüli piros csíkok és a felhasznált anyag az egész modell vonzerejét növeli.
A táska fő tárolórekesze 40 literes űrtartalommal és legfeljebb 40 kg terhelhetőséggel rendelkezik, de az ajánlott terhelhetőség 25 kg. Nagyon praktikus tulajdonsága az elülső hosszában található cipzár, amely megkönnyíti a terjedelmes rakományok táskába helyezését. Belül egy kisebb, dupla cipzáras zseb található a személyes tárgyak (pénztárca, kulcsok, mobiltelefon) biztonságos tárolására. Kívülről egy cipzáras zseb közvetlenül a patenton, vagy egy nagyobb, szintén cipzáras zseb a hátoldalon. A zárás csak egy laza patenttal történik, a Wallaby modell nem rendelkezik húzózsinórral. A táska egy nagyméretű szövetpánttal van a kocsihoz rögzítve, és a tetején tépőzárral, így könnyen levehető és utólag tisztítható.
A kocsi számos hasznos funkcióval rendelkezik. A legfontosabb mindenképpen a dupla összecsukható rendszer, amely nem csak az elülső támaszték összecsukását teszi lehetővé, amellyel a táska a rekeszben parkol, hanem magát a vázat is. Az oldalsó kezelőszervek (piros pontok) segítségével könnyedén félbehajtható, majd könnyen tárolható vagy szállítható az autóban. A táska másik praktikus kiegészítője a beépített fogantyú, amellyel a táska a bevásárlókocsira akasztható. A fogantyú több kis kampóval van ellátva, amelyekre egy hagyományos bevásárlótáska akasztható, amennyiben a fogantyú éppen nem lóg a bevásárlókocsin.
Az ergonomikus, csúszásmentes fogantyú kényelmes fogást biztosít és hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez. A 108 cm-es tervezési magasság a magasabb felhasználók számára is megfelelő. A vázat két XL sportkerék uralja, amelyek tökéletesen alkalmasak az egyenetlen terepek zökkenőmentes leküzdésére. Bármilyen akadály is kerüljön az útjába, könnyedén leküzdi. A piros pontok formájában kialakított gyorskioldó rendszer megkönnyíti a kerekek eltávolítását a tökéletesen sík formához. Ez megkönnyíti a táska tárolását a szekrény mögött vagy az ágy alatt.
A táska a Tweed nevű erős és vízálló anyagból készült, amely finom textúrával és nagyon vonzó kialakítással rendelkezik. A karbantartáshoz csupán egy nedves ruhára vagy szivacsra van szüksége. Az anyag impregnálható is a hosszabb élettartam érdekében.
Tulajdonságok és paraméterek:

kocsi mérete összehajtva: 47 x 23 x 67 cm

táska mérete: 1.12 kg

alváz súlya: 1,12 kg