Rolser Jet MF Joy bevásárlótáska kerekekenKék

21445,00 Ft

Cikkszám: c4a13474-b48f-d966-331f-cb827966104b Kategóriák: ,


Az alumínium és a könnyű EVA polimer kombinációjának köszönhetően a Joy felépítése az egyik legkönnyebb, mégis rendkívül tartós. A dizájn egy pár sima, klasszikus méretű, tökéletes kezelhetőségű kerékre épül. Az alváz elülső támasszal van ellátva, amely lehetővé teszi a táska szabad parkolását a térben. A támaszték könnyen lehajtható, így a táska lapos formát kap, így könnyen tárolható például egy szekrény mögött. Az ergonomikus, csúszásmentes fogantyú kényelmes fogást biztosít, és hozzájárul a könnyű kezeléshez.
A váz magassága alkalmas az alacsonyabb és közepes testalkatú felhasználók számára.
A Jet táska fő tárolórekesze 40 literes űrtartalommal és legfeljebb 40 kg terhelhetőséggel rendelkezik, az ajánlott terhelhetőség azonban 25 kg. A táska belseje semmilyen módon nem strukturált, a táska zárása pedig biztonsági zárral ellátott húzózsinórral és stílusos patenttal van kialakítva. A táska egy nagyméretű szövetpánton keresztül van a kocsira fűzve, és a tetején tépőzárral van rögzítve, így könnyen levehető és tisztítható.
A táska erős, vízálló makroszálas (MF) anyagból készült, amely nagy szilárdságával és jellegzetes textúrájával tűnik ki. Az anyag másik előnye a könnyű karbantartás, elég egy nedves ruhá vagy szivacs. A táska impregnálható is, hogy hosszabb élettartamot biztosítson.