Rolser Jet MF Joy bevásárlótáska kerekeken, lila

19895,00 Ft

Cikkszám: bfca94ee-c172-911f-4c81-c313be9a6a87 Kategóriák: ,


Az alumínium és a könnyű polimer kombinációjának köszönhetően a Joy az egyik legkönnyebb kerekes táska a maga 0,94 kg-os súlyával. A kialakítás két klasszikus méretű kerékkel ellátott alvázra épül, amelyek rendkívül jól manőverezhetők. A táska kialakítása elülső támasszal van ellátva, amely biztosítja ezt a hasznos funkciót abban az esetben, ha azt szeretné, hogy a táska szabadon álljon a térben. Ez a támasz könnyen elhajtható, és a táska így lapos marad, ami kívánatos, ha a táskát például egy szekrény stb. mögött tárolja. Az ergonómiai jellemzőkkel ellátott csúszásmentes fogantyú biztos és kényelmes fogást biztosít, így könnyedén kezelheti a táskát. A kialakítás 98 cm-es magassága az alacsonyabb és közepes magasságú személyek számára készült.
A Rolser JET003 kerekes táska erős, vízálló és könnyen mosható anyagból készült, puha textúrával és modern színnel. A rutinszerű karbantartáshoz elegendő egy nedves kendő vagy szivacs, a szennyeződések pedig könnyen letörölhetők. Ha impregnálja a táska anyagát, hosszabb élettartamot biztosít a táska számára. Vásároljon könnyedén és örömmel. A táska fő tárolórekesze 40 l űrtartalmú, a táska maximális terhelhetőségét a gyártó 40 kg-ig adja meg. A táska belsejében egy kis zseb található minden apróság, például pénztárca vagy szemüveg számára. A táska egy stílusos patenttal és egy zárral ellátott húzózsinórral záródik.
A Rolser már több mint 50 éve gyárt kerekes táskákat, a táskák gyártása során minőségi anyagokat és természetesen modern technológiát használnak. A minőségi görgők általában a táska élettartamáig tartanak, azonban nem szokványos hosszú távú használat esetén ezek a görgők természetesen újonnan is megvásárolhatók.
Tulajdonságok:

elrendelt terhelés: 25 kg

táska méretei. 34 x 19 x 62 cm

hordozási súly: 0,94 kg

belső zseb