Rolser I-MAX star 6 bevásárlótáska kerekeken, fekete és kék

35995,00 Ft

Cikkszám: 78747e9e-9c9a-82b0-6ef9-fa6c2d7b3434 Kategóriák: ,


Az akadálymentes hozzáférés többé nem jelent problémát az I-Max Star 6 kerekes bevásárlótáska számára. Az okosan megtervezett, 6 kerékkel ellátott alváz simán és zörgés nélkül megbírkózik bármilyen lépcsővel vagy járdaszegéllyel. Sík felületeken négy keréken kényelmes utazást biztosít a rakománynak, így nem terheli a hátát. Az alváz elülső támasszal van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a táska stabilan, lazán parkoljon a térben. Ugyanakkor egy mozdulattal összecsukható. Egyszerűen csak nyomja meg a piros pontokat a kerekek eltávolításához, és tökéletesen lapos formát érhet el a könnyű tárolás érdekében.
Az alumíniumszerkezet akár 107 cm magasságig, így alkalmas a magasabb felhasználók számára is. Ergonomikus, csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely tökéletesen illik a kézbe, és hozzájárul a könnyű kezeléshez. A kialakítás előnye továbbá az alap hátulján található védőelem, amely megakadályozza a rakomány sérülését lépcsőzéskor.
Az I-Max Ona táska fő tárolórekesze 43 literes űrtartalommal és legfeljebb 50 kg terhelhetőséggel rendelkezik, az ajánlott terhelés azonban 25 kg. Két kisebb belső zseb található a kisebb tárgyak számára (egy cipzáras és egy nyitott), valamint egy nagy külső cipzáras zseb. A táska zárása biztonsági zárral ellátott húzózsinórral van kialakítva, és a patenton keresztül van átfűzve.
A táska egy nagy szövetpánton keresztül van a vázra fűzve, és felül tépőzárral rögzítve, így könnyen levehető és tisztítható. A táska nagy szilárdságú, vízálló és könnyen mosható anyagból készült, csillagok (Star) alakú geometrikus mintával. A karbantartáshoz elegendő egy nedves ruhával vagy szivaccsal. Az anyag impregnálható is, hogy tovább tartson.