Erdal textilimpregnáló folyadék 500 ml

4845,00 Ft

Cikkszám: faa73ffa-1b91-11d7-efba-20cc1821bb92 Kategóriák: , ,


Hatékony impregnálás funkcionális, sport- és kültéri ruházat, valamint mosható cipők és vászontetők membránfelújításához. A speciális védőformula megbízható és tartós védelmet biztosít a vízzel szemben. Ez biztosítja az anyag tartós védelmét, a ruházat légáteresztő és rugalmas marad. Az Erdal wash-in impregnálás megőrzi a membrán funkcióját, és további hőkezelés nélkül éri el teljes hatását. Minden mosható anyaghoz.
Adagolás:
Az impregnálószerből 100-150 ml-re lesz szüksége az impregnált szövet kilogrammonként. Ez körülbelül 4-6 kupakot jelent kilogrammonként.
Gépi használat:
Ne használjon mosószert és Wash-in Impregnationt ugyanabban a mosási ciklusban. Először mossa ki a szennyest a gyártó címkén található ajánlásai szerint. A nedves ruhaneműket tartsa a mosógépben a Wash-in Impregnation mosásra készen. Távolítsa el a mosószer maradványait a főmosórekeszből. Helyezze a Wash-in Impregnálót a megtisztított főmosórekeszbe (lásd az adagolási utasításokat), és mossa kímélő ciklusban 30 °C-on. Szárítsa a ruhadarabokat a szokásos módon levegőn.
Kézi mosás:
Keverje össze a Wash-in Impregnátort 10 liter fürdő- vagy vödörvízzel (lásd az adagolási útmutatót), és merítse bele a ruhadarabot. Hagyja áztatni körülbelül 20 percig. Ezután vegye ki a textíliát, óvatosan csavarja ki, és a szokásos módon szárítsa meg a levegőn.
Hígítatlanul használatához: az impregnálót egyenletesen vigye fel egy átitatott szivaccsal. Ez a felhordási mód alkalmas gépben mosható anyagokhoz is, mint például csizmák, sátrak és hátizsákok. Festett vagy műbőrre nem alkalmas.