Szakértők szerint a divatban nincs új a nap alatt. Így van ez a ruháknál, és természetesen a kiegészítők terén is. Nem kivételek tehát a táskák sem. A kifutók és az üzletek kínálatát nézve úgy látjuk, hogy néhány tervező visszanyúlt a korábbi évekhez, például a túlméretezett táskák esetében, de gyakran felfedezhető manapság nagyanyáink kézitáskáinak stílusa is, ezek a sajátosságok is egyre inkább visszaköszönnek. Kapcsos, retro-futurisztikus, nyakba akasztós táska. Majdnem elvesztünk a rengetegben.


Véleményem szerint a kistáskák kapcsos megoldással nagyon cukik lettek, még akkor is, ha a záródás a nagymamám idejét idézi. A csattanó kapcsok hangjának mindig lesz egy régi időket idéző nosztalgikus varázsa. Az idei tavaszi/nyári trendekben láthatjuk, hogy ezek a kapcsok apró érmek alakjában köszönnek vissza a kis- és közepes méretű táskákon.
A hatása nem más, mint tökéletesen megtestesült elegancia.

 Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Snap Clasp Bags

 

Az ezüst verzió
Az ezüstszínű táska remek választás lehet abban az esetben, ha nem szereted annyira bohókás táskákat, de szeretnél valami pluszt becsempészni az outfitedbe: kicsit elbűvölő, kicsit retro-futurisztikus.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Tinfoil Silver Bags

A tagolt
Általában azt várjuk, hogy a rekeszek a táskákban elrejtve legyenek, de a 2019 tavaszi kézitáska trendek azt mutatják, hogy rendkívül látványos rekeszeket álmodtak meg a tervezők, elsősorban a külső részre. Ez szerintünk elég cool, bár itthon valószínű, hogy csak a szolidabb verzió lesz piacképes.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Bags with Compartments

A nyakba akasztható
Az utazási kultusz ebben a szezonban a kifutókon is megjelent, a 2019-es tavaszi/nyári trendek egyik nagy újítását képviselik. A nyak körül lógó kis zsákok tökéletesek az útlevél, a repülőjegy, esetlegesen a bankjegyek tárolására, például fapados járatokon, ahol nem biztos, hogy engedélyezik a kézipoggyászt.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Lanyards Bags


Átlátszó tatyó
Nem vagyunk a műanyag cuccok hívei. Ezért ezeket csak érdekességként mutatjuk meg nektek.
Egy átlátszó műanyag táska tökéletes a telefon és apró tárgyak tárolására. Persze ebben az estben nem árt, ha szép rendet tartunk benne, hiszen amit mutat, sok mindent elárul tulajdonosáról.

 Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Tiny Plastic Clear Bags

Box kézitáskák
A doboztáskák a fiatalokat szólítják meg és a nosztalgiát képviselik az ebéddoboz frissített, felnőtt verziójával. Élvezd a frissen csomagolt iskolai ebéd kedves emlékeit egy egyedi formájú táskával, az egyik 2019-es tavaszi kézitáska trenddel, amely garantáltan meglepett reakciót vált ki minden szemlélődőből. Mind a nagyobb, mind a kisebb változatok közül találni fogsz olyat, ami az ízlésednek megfelelő.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Box Bags

Egyedi új formák
A klasszikus zsákformák soha nem kerülnek ki a divat körforgásából és az aktuális trendekből, de a tervezők mindig megpróbálnak kitörni a hagyományokból, és újabb, egyedi geometriai alakzatokat hoznak létre. A 2019-es tavaszi zsákok nem különböztek egymástól, némelyik igazán felháborító és igazán elegáns új formát öltött.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: New Unique Shapes of Bags

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: New Unique Shapes of Bags

Szeszélyes táskák
Van néhány tervező, akik minden évben valami különlegessel, szeszélyessel rukkolnak elő. Ez az idei évben sem volt másként, amikor néhány divatguru eljátszadozott a táskák alakjával, és új, szeszélyes formákat hoztak létre.

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Bizarre Unique Bags

Spring/ Summer 2019 Handbag Trends: Bizarre Unique Bags


Ne legyünk túl kritikusak!Fotók Vogue-on keresztül, Livingly

Forrás: https://glowsly.com

 

Megvan az esküvői ruha, a cipő, a fátyol, az ékszerek, de mi van a táskával? Igen, valószínűleg ez lehet a legkevésbé fontos dolog a számodra, de gondolj bele: hova teszed a rúzsodat, a zsebkendődet, a személyidet, és minden egyéb fontos kiegészítődet? A megoldás a ruhádhoz illő menyasszonyi kistáska. Bízz bennünk!

mintárca

„A divat múlandó, a stílus örök.” Ez az idézet nem tőlem származik, hanem Coco Chaneltől, aki pedig igazán tudta mi a divat, mi az igazi stílus. Egy stílusos nőnek minden életkorban tudnia kell eldönteni, hogy az utolsó divat szerint kíván öltözködni vagy stílusos szeretne lenni. Ha pedig még azzal is tisztában van, hogy a kiegészítőkkel hogy bánjon, az már igazán a kivételes kategória.

Milyen áldozatot kellene hoznod ahhoz, hogy megengedj magadnak egy Miu Miu, Chanel vagy akár egy Birkin táskát? Valószínűleg nem lenne elég, ha egy hónapig csak kenyéren és vízen élnél, és bizonyára egészséges sem lenne.

The Hermès KellyThe Louis Vuitton Speedy

A minőségi és ízléses, esztétikus táska azonban

Történt már olyan veled valaha, hogy tönkrement a kedvenc táskád? Borzalom! Nem számít mennyit fizettél érte, ha a kedvenced volt, mindenképpen nagy bosszúság. Hiányoznak a megszokott rekeszek, a beállított pánthossz, illetve minden tulajdonsága együttvéve.
Az alábbiakban néhány ötletet osztunk meg veled, hogyan előzheted meg a bajt, azt, hogy kedvenc kiegészítőd tönkremenjen.